Palvelumme

Mitä me teemme
Sijoitamme sekä pienempiin kerrostaloihin että suurempiin kokonaisuuksiin. Etsitpä sitten omistus- tai sijoitusasuntoa, tervetuloa asioimaan kanssamme!
OSTO JA MYYNTIKOHTEET

Palvelut

Osto ja myynti

Sijoitamme eri kokoisiin asuinkiinteistöihin. Kiinteistöjen yksittäiset asunnot myymme eteenpäin sijoittajille ja omistusasujille.

Toimintamme perustuu massaan; ostamme ja remontoimme paljon kerralla. Tästä johtuen saamme asuntojen yksikköhinnat alas ja pystymme tarjoamaan asuntoja alhaisella myyntihinnalla markkinahintaan verrattuna.

Kohteita koko maassa

Ostamalla kokonaisuuksia koko maasta, keskittyen erityisesti kasvukeskuksiin ja muuttovoittoisiin alueisiin, varmistamme, että asuntosijoittajat ja omistusasujat löytävät kauttamme juuri itselleen sopivan kohteen.

Sijoitusasuntojen tuotto

Pystymme tarjoamaan erilaisille asuntosijoittajille kohteita mielenkiintoisilla vuokratuottoprosenteilla hyvän vuokrausasteen sijainneilta.
U

AVOIN toiminta

Kerromme ostajille avoimesti kohteen tiedot ja hoidamme sekä osto- että myyntiprosessin  reilusti ja läpinäkyvästi.

Palvelut

Kohteet

Ostamme kiinteistökokonaisuuksia koko maasta, keskittyen kasvukeskuksiin ja muuttovoittoisiin alueisiin. Tutustu alla esimerkkeihin aiemmista kohteistamme tai ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinulle sopivista kohteista.
ESIMERKKI KOHDE

Case Vesijärvenkatu

Kesällä 2020 myimme sijoittajille ja omistusasujille asuntoja tästä Lahden keskustassa sijaitsevasta kohteesta. Tähän 1959 vuoden kohteeseen kuuluu yhteensä 45 asuntoa sekä yli kymmenen vuokralla olevaa liikehuoneistoa. Liikehuoneistojen vuokratulojen ansiosta yhtiön hoitovastike pysy maltillisena.

ESIMERKKI KOHDE

Case Ilmarinen

Vuonna 2019 ostimme kohteen Kuopion Männistöstä, johon kuuluu kaksi kerrostaloa ja kaksi asunto-osakeyhtiötä, joissa on yhteensä 98 asuntoa yksiöistä perheasuntoihin. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä sekä keskustasta että esimerkiksi oppilaitoksista.

ESIMERKKI KOHDE

Case Lahnaruoho

Onnellisten saareksiksin kutsutussa Lauttasaaressa, omalla tontilla sijaitseva nelikerroksinen asuinkerrostalo on valmistunut vuonna 1961. Kohteessa on yhteensä 40 asuinhuoneistoa, joiden koko vaihtelee 26 neliön ja 109 neliön välillä. Ostimme ja myimme tämän kohteen asunnot keväällä 2019.