ESIMERKKI KOHDE VUODELTA 2019

Lahnaruoho

Omalla tontilla sijaitseva nelikerroksinen asuinkerrostalo on valmistunut vuonna 1961.

Arvostetun Lauttasaaren kerrostalokohteessa on yhteensä 40 asuinhuoneistoa, jotka myytiin omistuskäyttöön. Asuntojen  koot vaihtelevat 26 m2 ja 109 m2 välillä. Kohde sijaitsee julkisilla 15 minuutin päässä Helsingin keskustasta.

Kohteen kaikissa asunnoissa on parveke ja lisäksi kaikissa neljän ja viiden huoneen asunnoissa on takka. Kylpyhuoneet sekä keittiöiden kiintokalusteet on uusittu aiemmin, sekä kaikki jääkaapit ja lähes kaikki liedet on uusittu vuokralaisten vaihtuessa. Rakennuksen yhteiskäyttötiloista löytyy kellarikomerot, talosauna, pesutupa ja kuivaushuone. 

Kerrostalokohde Lauttasaaressa

  • Ostettu ja myyty keväällä 2019
  • Valmistumisvuosi 1961
  • Yhteensä 40 huoneistoa
  • Huoneistojen koot 26-109 m2
  • Lauttasaaren asukasluku yli 24 000

Kaupunginosa

Alueena Lauttasaari on arvostettu ja hyvämaineinen asuinalue lyhyen matkan päässä Helsingin keskustasta. Lauttasaaressa on runsaasti palveluita ja kaikki oleellisimmat palvelut ovat lyhyen kävelyetäisyyden päässä kohteesta, kuten 600 metrin päässä sijaitseva kauppakeskus Lauttis. 

Kohde sijaitsee Myllykallion osa-alueella, Lauttasaaren keskiosassa ja noin 1 50 metriä alueen läpi kulkevan Lauttasaarentien eteläpuolella. Osasta Kohteen asunnoista on näkymät Särkiniementien yli Lahnalahden puiston suuntaan. Lauttasaaren uimarannalle on matkaa alle 500 metriä. Kohteeseen on erinomaiset julkiset yhteydet, niin julkisilla kulkuvälineillä kuin autolla, esimerkiksi noin 350 metrin kävelymatka Lauttasaaren metroasemalle.

 Lauttasaaren kirkko sekä molemmat ala-asteet sijaitsevat muutaman sadan metrin etäisyydellä kohteesta. Lauttasaaren yhteiskoulun yläaste ja lukio sekä uusi rakenteilla oleva 250-lapsen päiväkoti sijoittuvat alle kilometrin päähän.