YRITYS

nordic business investments
Olemme auttaneet sijoittamaan asuntoihin fiksusti jo vuodesta 2009.
TARINAMMEASUNTOSIJOITTAMINEN TUTUKSI

TARINAMME

Asuntosijoittamista hyvällä palvelulla

Nordic Business Investments Oy on asuntosijoittamiseen erikoistunut yhtiö. Olemme osa Nordic Business Group Oy:tä yhdessä Nordic Business Forumin kanssa.

Ostamme, myymme ja hallinnoimme erilaisia kiinteistöjä ympäri Suomea. Olemme toimineet asuntosijoittamisen parissa vuodesta 2009 saakka tarjoten asuntosijoittajille tuottavia kohteita.

Sijoitusasuntojen lisäksi tarjoamme kattavasti luotettavaa tietoa asuntosijoittamisesta yläpitämämme sivuston Sijoitusovi.com kautta. Sivuilta löydät blogipostauksia, katsauksia ja maksuttomia työkaluja asuntosijoitustoiminnan tueksi.

ASUNTOSIJOITTAMINEN TUTUKSI

Haluamme auttaa sijoittamaan asuntoihin fiksusti

Eräänä syksyisenä iltana vuonna 2015 voivottelimme suomalaisille asuntosijoittajille toimitetun informatiivisen sisällön vähyyttä.  Nykyisin sivustoja on jo paljon ja tietoa löytyy onneksi monesta lähteestä. Mutta siihen aikaan verkosta ei löytynyt paljoakaan tietoa asuntosijoittamisen käytännönläheisestä näkökulmasta. Yrittäjähenkisenä kokoonpanona päätimme alkaa kantamaan omaa korttamme kekoon. Tuon ajatuksen seurausta on Sijoitusovi.com – suomalaisen asuntosijoittajan informatiivinen ystävä. Sivustomme päämääränä oli silloin ja on edelleen auttaa asuntosijoittajaa pääsemään sijoitustoiminnassa alkuun sekä onnistumaan siinä entistä paremmin.

ASUNTOSIJOITTAMISEN PERUSTEET

ASUNTOMARKKINAKATSAUKSET JA KAUPUNKIKATSAUKSET

ASUNTOSIJOITTAJAN RAHOITUS JA VEROTUS

SIJOITTAJIEN HENKILÖKUVAT

SIJOITUSASUNNON KUNNOSTUS

SIJOITUSKOHTEIDEN VUOKRAUS

VUOKRATUOTON LASKEMINEN JA PARANTAMINEN

VUOKRASOPIMUSPOHJA JA MUUT TYÖKALUT

KOHTEET

TUTUSTU KOHTEISIIMME

Ostamme kokonaisia kerros- ja rivitalokiinteistöjä ympäri Suomea ja myymme niistä asuntoja eteenpäin asuntosijoittajille. Katso, millaisia kohteita voimme tarjota: tutustu esimerkkeihin aiemmista kohteistamme!