ESIMERKKI KOHDE VUODELTA 2020

Vesijärvenkatu

Omalla tontilla Lahden keskustassa sijaitseva 45 asunnon kerrostalokohde.

Kesällä 2020 myimme sijoitus- ja omistuskäyttöön kaikki 45 asuinhuoneistoa tästä vuonna 1958 valmistuneesta kohteesta. Asuntojen koot vaihtelevat 26 m² yksiöstä  78 m² neliöön.

Taloyhtiön omistuksessa on useampi vuokralla oleva liiketila, joka mahdollistaa maltillisen 3,20 € / m² hoitovastikkeen. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja 2000-luvulla uusitut kylpyhuoneet. Muilta osin asuntojen kunto vaihteli ja moni pääsikin luomaan arvonnousua heti alussa remontoimalla ostamansa huoneiston.

Kerrostalokohde Lahden keskustassa

  • Ostettu ja myyty kesällä 2020
  • Valmistumisvuosi 1958
  • Yhteensä 45 huoneistoa
  • Huoneistojen koot 26-78 m²
  • Kohde sijaitsee keskustassa, palveluiden välittömässä läheisyydessä
  • Lahden asukasluku 120 000

Alue

Myyntikohde sijaitsee Vesijärvenkadun varrella, joka on Lahden merkittävin sisääntuloväylä pääkaupungin suunnasta. Kadun varrella on monia kahviloita, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Lahden merkittävin kaupallinen keskittymä Aleksanterinkatu sijaitsee noin 450 metrin päässä myyntikohteelta. Aleksanterinkadun varrelta löytyy monia kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja Lahden kauppatori.

Noin 350 metrin päässä myyntikohteelta on Päijät-Hämeen suurin ja monipuolisin kauppakeskus Trio, jossa on yli 80 liikettä. Myyntikohdetta vastapäisessä korttelissa on Kauppakeskus Syke, jossa on yli 20 liikettä, mm. S-market, apteekki ja Alko. Vesijärven satamaan on matkaa n. 500 m.