YRITYS

Mistä kaikki alkoi

Olemme auttaneet sijoittamaan asuntoihin fiksusti jo vuodesta 2009.

TARINAMMEASUNTOSIJOITTAMINEN TUTUKSI

TARINAMME

Asuntosijoittamista hyvällä palvelulla

Nordic Business Investments Oy on asuntosijoittamiseen erikoistunut yhtiö. Ostamme, vuokraamme, hallinnoimme ja myymme erilaisia kiinteistöjä ympäri Suomea. Olemme toimineet asuntosijoittamisen parissa vuodesta 2009 saakka, ja asiakaskuntamme on näiden vuosien aikana koostunut tuoreita ja tuottavia kohteita etsivistä asuntosijoittajista ja uutta kotia kaipaavista omistusasujista.

Pyrimme toiminnallamme myös avamaan uusia näkökulmia asuntosijoittamiseen, ja tarjoamaan asuntosijoittamisesta kiinnostuneille rehellistä ja avointa palvelua – hyvien kohteiden lisäksi.

ASUNTOSIJOITTAMINEN TUTUKSI

Missiomme on auttaa sijoittamaan asuntoihin fiksusti

Eräänä syksyisenä iltana voivottelimme suomalaisille asuntosijoittajille toimitetun informatiivisen sisällön vähyyttä. Tästä visioksemme syntyi yhteisö, jossa sekä aloittelevat että kokeneemmat asuntosijoittajat voivat oppia lisää sijoittamisesta. Halusimme, että asuntosijoittamisesta löytyy tietoa käytännönläheisestä näkökulmasta myös verkossa.

Yrittäjähenkisenä kokoonpanona päätimme alkaa kantamaan omaa korttamme kekoon yhdessä Suomen Vuokranantajat Ry:n kanssa. Tuon ajatuksen seurausta on Sijoitusovi.com, suomalaisen asuntosijoittajan informatiivinen ystävä. Sivustomme päämääränä on auttaa asuntosijoittajaa onnistumaan sijoitustoiminnassaan entistä paremmin tai aloittamaan tämä tuottoisa toiminta, ellei sitä ole aiemmin tehnyt.

Tankkaa tietoa, tutki tuottoja.

VIISASTU ASUNTOSIJOITTAMISESTA!

Sijoitusovi.com

ASUNTOSIJOITTAMISEN PERUSTEET

ASUNTOMARKKINAKATSAUKSET JA KAUPUNKIKATSAUKSET

ASUNTOSIJOITTAJAN RAHOITUS JA VEROTUS

SIJOITTAJIEN HENKILÖKUVAT

SIJOITUSASUNNON KUNNOSTUS

SIJOITUSKOHTEIDEN VUOKRAUS

VUOKRATUOTON LASKEMINEN JA PARANTAMINEN

VUOKRASOPIMUSPOHJA JA MUUT ILMAISET TYÖKALUT

KOHTEET

TUTUSTU KOHTEISIIMME

Ostamme sekä pienempiä kerrostaloja että laajempia kokonaisuuksia, joista myymme eteenpäin asuntoja sijoittajille tai omistusasujille. Katso millaisia kohteita voimme tarjota: tutustu esimerkkeihin aiemmista kohteistamme!